Ce suntem

Careerjet este un motor de căutare de joburi creat pentru a simplifica procesul de căutare a unui job pe internet. El adună o selecție largă de oferte de joburi disponibile pe Internet într-o bază de date extinsă afișând joburi provenite de pe website-urile companiilor, agențiilor de recrutare și a marilor specialiști în recrutare. Folosind o interfață simplă, utilizatorii pot căuta în această bază de date fără a mai fi necesar să viziteze fiecare site în parte. Ofertele de joburi nu sunt găzduite de Careerjet iar utilizatorii sunt redirecționați întotdeauna către afișarea originală a jobului. Pe scurt, Careerjet este un dirijor de trafic pentru acele site-uri.
Rețeaua motorului de căutare de joburi Careerjet cuprinde peste 90 de țări, având interfețe separate care sunt traduse în 28 de limbi.

Tehnologia noastră

Careerjet folosește agenți inteligenți concentrați pe un grup de computere legate în rețea care scanează web-ul pentru a identifica oferte de joburi pe internet afișate fie pe website-urile unor companii care afișează unul sau două joburi sau pe site-uri specializate în recrutare care conțin sute de joburi din diverse categorii. Acele publicații sunt apoi scanate în mod regulat iar joburile găsite sunt adăugate automat la indexul de joburi. Sunt scanate peste 58,000 de website-uri zilnic.

Cum să ne contactezi

Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să ne contactați.